Ce-am mai vazut…

Cand incepe toamna incep sa vizionez filme.  Pana la primavara.  In general dupa ora 10 noaptea. In functie de timp si de chef. In saptamana care se termina am bagat 3.

Hitman. Din 2007. Unul care omoara juma’ de glob din orice pozitie. Numai cu pistol si cutit.  La un moment dat un politai negru il cauta pe ala din rolul principal intr-o gara din Rusia.  Negrul trece neobservat! Cine dracu poate sa creada asta inseamna ca e cel putin cretin.  Este exclus asa ceva! O cioara nu poate trece neobservata intr-o gara din Rusia!  Credeti-ma! Am stat un an jumate acolo. Restul actiunii se deduce. Bunicel.

Salt. Din 2010. Seamana izbitor cu filmul de mai sus. Numai ca in rolul principal e Angelina Jolie. Si asta omoara cealalta jumatate de glob intr-o ora jumate. Finalul e previzibil.  Are o multime de faze trase de par dar fara astea probabil nu te-ai mai uita.  Alta chestie: americanii astia sunt maniaci cu rusii care au un obiectiv permanent sa le distruga tarisoara. Si aici apar obsesiv. Daca ploua afara merita sa pierzi vremea si sa-l vizionezi.

Shelter. Din 2010.  L-am vazut azi-noapte pe la ora 2. Un thriller chiar bun. Julianne Moore si Jonathan Rhys Meyers fac niste roluri excelente. In film nu apar rusi. Il recomand. Daca sunteti amatori de senzatii tari vizionati-l dupa miezul noptii.

Reclame
Explore posts in the same categories: Cronici

Etichete: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: